Andrea este un purificator de aer ce reprezinta un parteneriat genial între om şi planta, o relatie simbiotica gratie careia se accelereaza capacitatea naturala a plantelor de a curăţa aerul, în scopul de a detoxifia atmosfera din casa ta. 1000% mai bine decât o planta de sine statatoare!

Andrea a fost inventat de designerul francez Mathieu Lehanneur şi profesorul David Edwards de la Harvard, ca parte a unui experiment ştiinţific artistic în 2007. Purificatorul, care a intrat in comert in europa in 2008 iar in America de Nord în ianuarie 2010, este capabil de a amplifica capacitatea unei instalaţiide curăţare a aerului, cu ajutorul unui ventilator mecanic care misca aerul de-a lungul frunzelor plantei, prin sol de-a lungul rădăcinilor, ajungand in final sa fie eliminat printr-o tava de apa, care colecteaza toxinele.

Andrea poate lucra cu mai multe specii de plante de casa şi combină designul elegant cu funcţionalitatea dovedita, extragand nu numai toxinele din casa ta, adaugand de asemenea si un sentiment de stil.  Filozofia celor de la Andrea este undeva intre purificatorul clasic si o vaza de flori : “Noi credem că viitorul de purificare a aerului de interior ar putea fi undeva între cele două.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...