Aveti un copil caruia ii face placere sa faca baie? Sau un copil care nu este prea incantat cand vine vorba despre baie? Nu are nici o importanta, deoarece, vopselele organice pentru baie sunt o posibilitate de a imbogati timpul petrecut de copilul vostru in baie sau de a-l determina sa-si doreasca sa faca baie.
Cititi mai departe cum sa va faceti propriile vopsele de baie organice, ne toxice pentru mediul inconjurator si distractive pentru copii.

Pasul 1: Ingrediente necesare

sampon organic
4 linguri mari de faina
coloranti alimentari naturali

Pasul 2: Amestecati-le

Amestecati intr-un vas faina si samponul

Pasul 3: Adaugati colorantii alimentari

Adaugati parti egale de colorant in fiecare recipient si amestecati pana se uniformizeaza culorile. Daca aveti doar culori de baza (rosu, albastru, galben) le puteti amesteca pentru a obtine si alte culori, ex. albastru si galben pentru a obtine verde, etc

Pasul 4: Puneti-va la treaba

Umpleti cada cu apa, muiati o pensula in cada si apoi in vopseaua confectionata de voi si surprindeti-va copilul cu lectia de arta. Aceste vopsele nu sunt toxice si nu vor avea efecte negative asupra copilul vostru sau mediul inconjurator. Totusi, daca aveti emotii in legatura cu faptul ca stau prea mult timp in apa colorantii alimentari, putei utiliza vopselele doar din recipient, fara sa spalati pensula in cada.

Spor la lucru!

articol preluat de pe   http://www.inhabitots.com/how-to-make-organic-non-toxic-bathtub-paints/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...