In Romania, tendinta generala a celor ce migreaza de la un apartament de bloc la casa in suburbii este de a-si face o casa mare,  spatioasa, in care sa aiba loc care sa fie cu totul altfel decat apartamentul pe care l-au parasit. Dorinta este de inteles, daca iti cumperi ceva nou, ai grija sa fie mai mare si mai frumos decat ceea ce ai lasat in urma. Toate bune si frumoase, arhitectul proiecteaza, constructorul construieste, bugetul deobicei se depaseste iar apoi incep sa vina facturile la curent, gaz, ratele la banca etc. In majoritatea cazurilor beneficiarii realizeaza un pic cam tarziu ca nu isi pot permite sa intretina o astfel de casa, care cu cat este mai mare ca suprafata cu atat este mai mare consumatoare de energie si mai costisitoare ca intretinere.

Personal, sunt adepta unor case de mici dimensiuni care sa acomodeze strictul necesar, sa nu te “lege” de locatie si mai ales sa nu te “lege” financiar.

Tinyhousetalk este un site dedicat celor mai nastrusnice idei de case mici. Daca sunteti interesati puteti gasi diverse modele de casute, apartamente, cele care “stau pe loc”, cele care se pot tracta, cele care “stau pe apa”.

Look and have fun :)

Pentru cei carora le-a picat cu tronc ideea, recomand sa arunce o privire pe pagina celor de la Tiny House Company.
Merita !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...