Detinerea unei proprietati fixe, conectata la infrastructura urbana standard,  vine la pachet cu obligatiile de plata ale utilitatilor, intretinerii sau a ratelor la banca. Sa nu mai spunem ca iti creste gradul de responsabilizare economica, nevoia de lichiditati si uite asa,  te directionezi spre dorinta de a avea un job din categoria celor considerate  sigure, cu venituri constante.

Asa ca, vazand The Mobiation Project, nu pot decat sa salut ideea stralucita, mai ales ca sunt un mare fan al dependentei cat mai  reduse  fata de infrastructurile urbane si fata de furnizorii de energie. Deasemenea, minimanismul spatiului locuibil reduce considerabil consumurile energetice.

Acest proiect initiat de un tamplar/designer/constructor/tatoo artist [hamaai] si un bucatar vegan/eco-arhitect/neo-punk [campism] se doreste a fi o modalitate de expresie a dorintei de detasare si deconectare fata de globalizare, consumerism si de revigorare a valorilor bazate integrarea in mediul inconjurator si consumuri minime.

via pop up city

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...